Παππάς: Να ανασκευάσει ο Μητσοτάκης τη δήλωση για τον πατέρα του πρωθυπουργού

Παππάς: Να ανασκευάσει ο Μητσοτάκης τη δήλωση για τον πατέρα του πρωθυπουργού

Οργισμένος εμφανίστηκε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, σχετικά με τα όσα είπε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα.

«Κατασκευή ακροδεξιάς απόφυσης» χαρακτήρισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, την αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πατέρα του πρωθυπουργού, έκανε λόγο για «αήθη επίθεση» και για «ακραία στιγμή» και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανασκευάσει.

Παππάς: Εκτιμά πως έχει μετανιώσει κι ο Μητσοτάκης!

Ο κ. Παππάς, εξέφρασε την εκτίμηση πως κι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ έχει μετανιώσει και ανέφερε ότι σήμερα από την Βουλή έχει κάθε δυνατότητα και υποχρέωση να ανασκευάσει και να ανακαλέσει «υπό το φως και της δήλωσης του πρωθυπουργού και της αδήριτης πραγματικότητας ότι αυτή η κατασκευή είναι μια κατασκευή ακροδεξιάς απόφυσης».

«Εκτός» όπως είπε ο κ. Παππάς «κι αν αυτή η στρατηγική επιλογή είναι εδώ για να παραμείνει για την αξιωματική αντιπολίτευση. Κατασκευή ψευδών ειδήσεων μέχρι να πάει ο λαός στην κάλπη».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, εκτιμά ότι εξελίσσεται μια συστηματική προσπάθεια της ΝΔ να ξεχάσει ο λαός τί έγινε στην πρόσφατη πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου, να ξεχάσει τί έγινε τις προηγούμενες εβδομάδες και να μην μπορεί να κρίνει τί σχεδιάζει η κάθε πολιτική δύναμη.

Όπως τόνισε, ο λαός όμως δεν ξεχνά ότι παρέλαβε την χώρα σε συνθήκες ασφυξίας με την ανεργία στο 27%, χωρίς κλεισμένες αξιολογήσεις, χωρίς κλεισμένα τα Μνημόνια, χωρίς κλεισμένο το χρέος και κατάφερε μεταξύ άλλων να ανατρέψει το σχέδιο της «παρένθεσης», να δώσει μέρισμα στο τέλος του 2016, 2017 και του 2018, να βγει από τα μνημόνια, να δανείζεται με ιστορικά χαμηλά τα επιτόκια, να δημιουργήσει 400.000 θέσεις εργασίας, να έχει πλεονασματικό το ασφαλιστικό σύστημα, να τακτοποιήσει το τηλεοπτικό τοπίο, να χτίσει κοινωνικό κράτος, να επιστρέψει τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια, να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, να μειώσει τις ασφαλιστικές εισφορές, να αυξήσει τον κατώτατο μισθό, να καταργήσει τον υποκατώτατο μισθό, να κάνει ρεκόρ επενδύσεων να μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση, στο ρεύμα και τα τρόφιμα, να δώσει την 13η σύνταξη, να ολοκληρώσει τους αυτοκινητόδρομους και τα μεγάλα έργα, να δρομολογήσει νέες επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες, να έχει ρυθμούς ανάπτυξης από πολλές χώρες της Ευρωζώνης.

«Αυτά βλέπουν όλοι, μόνο η Αντιπολίτευση βλέπει καταστροφές» σημείωσε και προσέθεσε: «Δεν είχαμε προφανώς καταστροφές, εκτός από την καταστροφή του αφηγήματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία πήγαινε θριαμβευτικά από διάψευση σε διάψευση γι αυτό αυτή τη στιγμή απαντά με λάσπη φωνές και ψέματα».

Ο Παππάς, η ΝΔ και «σύγχρονη ΕΡΕ»

«Αυτή την στιγμή η ηγεσία της ΝΔ κάνει την επιλογή να τη μετατρέψει στην σύγχρονη ΕΡΕ. Μετεμφυλιακή ρητορική και πολιτική και εκπομπή μίσους»+ είπε και επισήμανε ότι έφτασαν μέχρι του σημείου να λένε ότι τα τελευταία μέτρα ήταν μέτρα αντιπερισπασμού για να αλλάξει η δημόσια συζήτηση από τις διακοπές του πρωθυπουργού. «Δηλαδή» ανέφερε ο κ. Παππάς «λέει η αξιωματική αντιπολίτευση ότι επειδή βγήκαν οι σχετικές φωτογραφίες η κυβέρνηση έφερε την 13η σύνταξη, μείωσε τον ΦΠΑ και παίρνει και τα άλλα μέτρα» εκτιμώντας ότι αυτό δεν αντέχει την δημόσια κριτική.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κάνοντας έναν απολογισμό του έργου της κυβέρνησης και του έργου του υπουργείου του, τόνισε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και «η πραγματικότητα βοά».

«Η πραγματικότητα λέει ότι πάμε σε εκλογές όπου υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο, το οποίο ρητά ζητάει την κατάργηση των θετικών μέτρων τα οποία θα ψηφίσουμε την επόμενη εβδομάδα και το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, το οποίο στελεχώνεται από ανθρώπους οι οποίοι αν εκλεγούν στην Ευρωβουλή θα δώσουν ψήφο για την προεδρία της Κομισιόν στον κ. Βέμπερ, ο οποίος έσπευσε να καταγγείλει τις ανακοινώσεις του Αλέξη Τσίπρα, πριν ακόμη τελειώσουν» τόνισε

«Τ ξέρουν λοιπόν οι Έλληνες πολίτες. Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει ψήφος για την κατάργηση της 13ης σύνταξης για την κατάργηση των μειώσεων στον ΦΠΑ και για την ακύρωση των θετικών μέτρων, τα οποία παίρνουμε από την άλλη»προσέθεσε ο κ. Παππάς.

Τέλος ανέφερε ότι θα υπάρχει και το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και με την Προοδευτική Συμμαχία είναι η μοναδική παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί ένα πρόγραμμα εντός Ευρώπης, που απαντάει στο μείζον κοινωνικό ζήτημα που είναι η επαναφορά στην ανάπτυξη και η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα