Στην πασχαλινή γιορτή στο Πεδίον του Άρεως η Ρένα Δούρου

Στην πασχαλινή γιορτή στο Πεδίον του Άρεως η Ρένα Δούρου

Στο Πεδίον του Άρεως βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στην πασχαλινή γιορτή που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε.

Η Περιφερειάρχης, μετά τις ευχές, τόνισε σε δηλώσεις της: «Αισθανόμαστε σήμερα όλες και όλοι πολύ περήφανοι που γιορτάζουμε το οικουμενικό μήνυμα της Ορθοδοξίας, το Πάσχα των Ελλήνων, εδώ στο καταπράσινο Πεδίον του Άρεως, που είναι ανοιχτό στους πολίτες και ασφαλές. Εύχομαι από του χρόνου να είναι αυτονόητο ότι το Πεδίον του Άρεως θα είναι ανοιχτό και ασφαλές για όλους και όλες μας και το Πάσχα»

Από την πλευρά της, η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Κατερίνα Καντεράκη, αφού αναγνώρισε ότι «η κυρία Δούρου είναι η μόνη πολιτικός που δεν μας θυμάται μόνο στις γιορτές», πρόσθεσε: «Φέτος οργανώσαμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, αυτή τη γιορτή στον ξεχωριστό χώρο, στο δημόσιο, πλήρως ανακαινισμένο πάρκο, μια γιορτή χαράς για τους συμπολίτες μας. Γιατί το Πεδίον του Άρεως έχει γίνει πλέον ένας χώρος ψυχαγωγίας και χαράς».

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα