Τσακωμός Μαξίμου – ΝΔ για δώρα και επίδομα ανεργίας

Τσακωμός Μαξίμου – ΝΔ για δώρα και επίδομα ανεργίας

"Μετά τον κ. Μητσοτάκη που θέλει να καταργήσει τα δώρα Χριστουγέννων και το κοινωνικό μέρισμα, γιατί τα θεωρεί «ελεημοσύνη» και  «πελατειακά», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος τάχθηκε κατά του επιδόματος ανεργίας γιατί όπως λέει αποτρέπει τους νέους ανέργους από την αναζήτηση εργασίας", αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. 

"Ο Μεσαίωνας που οραματίζεται η ΝΔ κάνει ακόμα και το ΔΝΤ να φαντάζει παιδική χαρά" σχολιάζουν  οι ίδιες πηγές. 

Μάλιστα τα όσα αναφέρουν συμπληρώνονται από υστερόγραφο το οποίο συνοδεύεται από βίντεο.

"Υ.Γ. Επειδή η ΝΔ έχει το θράσος να μιλά για διαστρέβλωση, ας δουν οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους".

Νέα Δημοκρατία: Fake news από τη «Δημοκρατία», σπέκουλα από το Μαξίμου

Σχεδόν την ίδια ώρα που δέχεται επίθεση από τις κυβερνητικές πηγές, η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε επίθεση κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» που έχει πρωτοσέλιδο με τίτλο «κόβει τα δώρα ο Κυριάκος» και σημειώνει πως γεννάται μέγα θέμα μετά τη δήλωση.

Όλη η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Όσο για τη “Δημοκρατία”, ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα