Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα

Στην Πάτρα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας. Μιλάει στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα στην Περιβόλα της Πάτρας...

Η αποψινή είναι η δεύτερη προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Η πρώτη έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Καλαμάτα και μετά την αποψινή ομιλία στην Πάτρα, ακολουθεί τη Δευτέρα η παρουσίαση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να υπογραμμίσει ξανά την κοινωνική δυναμική που αποκτάει σε όλη την Ελλάδα το εγχείρημα της προοδευτικής συμμαχίας και να θέσει το δίλημμα μπροστά στις κάλπες: «Ή με τους πολλούς, ή με τις ελίτ».

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τοπικά και πανελλαδικά, στην επιτυχία του εγχειρήματος της «προοδευτικής συμμαχίας», αποτελεί το γεγονός πως δύο ημέρες πριν από την έλευση του πρωθυπουργού στην Πάτρα, ανακοινώθηκε η Εκλογική Επιτροπή Νομού Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αποτελούμενη από 39 μέλη που προέρχονται από τον χώρο της Αριστεράς, της ευρύτερης Κεντροαριστεράς και από ανένταχτους, σοσιαλιστές, προοδευτικούς, δημοκρατικούς πολίτες του νομού.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα