ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση φεύγει από την εξουσία βουτηγμένη στα σκάνδαλα

"Όλα όσα κατήγγειλε σήμερα ο κ. Καμμένος είχαν συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο. Αποκαλύπτεται ότι ο ενδιαφερόμενος αλληλογραφούσε με μέλη του ΥΠΕΞ για να συντάξουν την προκήρυξη και τη σύμβαση. Από μόνο του αυτό ήταν σκάνδαλο", ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου κατά τη συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης επερώτησης του προέδρου των ΑΝΕΛ.

"Υπάρχουν επίορκοι υπάλληλοι στο υπουργείο Εξωτερικών; Είναι δώρον άδωρο να μας λέει η κυβέρνηση, "ελάτε να δείτε τις συμβάσεις", από τη στιγμή που είχαν συνταχθεί με τον τρόπο που συντάχθηκαν", είπε ο κ. Παπαθεοδώρου και απευθύνθηκε στα κυβερνητικά έδρανα: "Αν οι κατηγορίες είχαν ίχνος αληθείας, έπρεπε να έχετε διακόψει τη σύμβαση. Παρόλα αυτά συνεχίζεται η σύμβαση σαν να μην υπήρξε ούτε καπνός ούτε φωτιά. Ο κ. Τσίπρας έκανε τον τροχονόμο των υπουργών του, συγκάλυψε την υπόθεση. Ήξερε ο κ. πρωθυπουργός ότι υπήρχαν καταγγελίες από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας; Γιατί δεν έπαιρνε θέση να διώξει νωρίτερα τον κ. Καμμένο αν ήταν αναληθείς οι κατηγορίες του;".

"Ήρθατε στην εξουσία καλλιεργώντας το μίσος και το διχασμό και φεύγετε από την εξουσία βουτηγμένοι στα σκάνδαλα. Αυτές οι δουλειές με τα ποικιλώνυμα σκάνδαλα σκάνε συνεχώς", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαθεοδώρου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα