Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα τοποθετηθεί χωρίς αφορισμούς και μικροπολιτική διάθεση

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα τοποθετηθεί χωρίς αφορισμούς και μικροπολιτική διάθεση

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ανοίξουν ξανά τα λεξικά και να μάθουν τι σημαίνει Δικαιοσύνη», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την υπόθεση Novartis. Με τον επικεφαλής του Ποταμιού να προσθέτει: «Να πάψουν να παρεμβαίνουν, να πάψουν να πιέζουν, να πάψουν να προκαταλαμβάνουν τις αποφάσεις της. Το σκάνδαλο Novartis πρέπει να διαλευκανθεί. Όχι όπως συμφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε όπως συμφέρει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

Όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε στη συνέχεια: «Η αντίθεσή μας στα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μας κάνει να ξεχάσουμε τα όσα έγιναν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το πάρτι με τις φαρμακευτικές δαπάνες στα χρόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Σπαταλήθηκαν δισεκατομμύρια και κάποιοι έχουν την ευθύνη. Είτε επειδή δεν το απέτρεψαν είτε επειδή συμμετείχαν στο φαγοπότι. Το Ποτάμι θα μελετήσει το αίτημα των δικαστών προς τη Βουλή και θα τοποθετηθεί χωρίς αφορισμούς και μικροπολιτική διάθεση», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα