Η απάντηση της ΓΓ Διαφθοράς για το δημοσίευμα περί Αρτεμίου

Η απάντηση της ΓΓ Διαφθοράς για το δημοσίευμα περί Αρτεμίου

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» πως η Γενική Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Νατάσα Ξεπαπαδέα, συνεργαζόταν επί σειρά ετών με το δικηγορικό γραφείο του Αρτέμη Αρτεμίου.

Με ανακοίνωσή της η κα Ξεπαπαδέα κάνει λόγο για συκοφαντικό δημοσίευμα και επισημαίνει ότι «ο συντάκτης και οι εμπνευστές της απίθανης κατασκευής θα κληθούν να λογοδοτήσουν αρμοδίως».

Στη ουσία, η Γενική Γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ταυτόχρονα εκπροσωπούσε και την εταιρία, λέγοντας ότι το δημοσίευμα μετατρέπει σε «σκάνδαλο» την κατά νόμον εκπροσώπηση ενός νομικού προσώπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης της Αναστασίας Ξεπαπαδέας:

«Ως πρώτη απάντηση στο συκοφαντικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος και σε όσους άκριτα το αναπαράγουν: Δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό να επιχειρείται η σπίλωση και ο στιγματισμός μου, ως μέσο για την επίτευξη πολιτικών σκοπιμοτήτων. Ο συντάκτης και οι εμπνευστές της απίθανης κατασκευής θα κληθούν να λογοδοτήσουν αρμοδίως για το συκοφαντικό δημοσίευμα που μετατρέπει σε «σκάνδαλο» την κατά νόμον εκπροσώπηση ενός νομικού προσώπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ζητήσουν την άποψή μου πριν με συκοφαντήσουν, καθώς ήδη γνώριζαν ότι ουδέν (ηθικώς ή νομικώς) μεμπτόν υφίσταται σε βάρος μου. Όμως, ακόμη και η παραπληροφόρηση έχει ως όριο την ηθική και το νόμο για τα οποία δήθεν κόπτεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: