Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Γαλάτσι

Δείτε live την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Γαλάτσι

Παρακολουθείστε live την ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.  Κατά την ομιλία του, ο Αλ. Τσίπρας αναμένεται να δώσει το στίγμα της συμμαχίας των προοδευτικών δυνάμεων κάτω από την «ομπρέλα» του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, περιγράφοντας τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την προγραμματική σύγκλιση απέναντι στις δυνάμεις της Ακροδεξιάς αλλά και της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς.

Παρόντες υπουργοί, βουλευτές, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
 
Από τους πρώτους που έφτασαν στο κλειστό του Γαλατσίου νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (06.04.2019) ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης. Δεν ήταν ο μοναδικός, φυσικά.
 
Εκεί ήταν χαμογελαστή η επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χριστίδου αλλά και ο Κώστας Αρβανίτης με τον Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Παρών και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η υποψήφια ευρωβουλευτής… to be (σ.σ. δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα) Έλενα Κουντουρά.
 
Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι Παύλος Πολάκης (ο οποίος τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό του), ο Νίκος Παππάς, που πόζαρε χαμογελαστός με τον Βασίλη Παϊτέρη και είχε τετ α τετ με τον Πέτρο Κόκκαλη, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Νίκος Βούτσης.
 
Οι selfies και τα… χαμόγελα έδιναν κι έπαιρναν, αποδεικνύοντας πόσο χαλαρό ήταν το κλίμα στο Γαλάτσι, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προοδευτική Συμμαχία του.
 
 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα