Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλει κόφτες, στην προστασία των πιο αδύναμων

Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλει κόφτες, στην προστασία των πιο αδύναμων

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλει κόφτες, στην προστασία των πιο αδύναμων. Και γι' αυτό βέβαια ψηφίζουν την τροπολογία από κοινού με τη Νέα Δημοκρατία», σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Πρόσθεσε ότι με τη ρύθμιση που έφερε η κυβέρνηση δεν προστατεύονται πλέον τα νοικοκυριά που μπορεί να βρεθούν σε αδυναμία, περιορίζεται ο αριθμός όσων μπορούν να υπαχθούν και πως υπάρχουν σοβαρότατα γραφειοκρατικά εμπόδια και πολλές ασάφειες ενώ χαρακτήρισε απάνθρωπο να χάνουν οι άνθρωποι την πρώτη τους κατοικία.

«Έχουμε καταθέσει, το Κίνημα Αλλαγής, συγκεκριμένη πρόταση νόμου για τα κόκκινα δάνεια. Με τρεις φράσεις: Απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας για μικρούς και μεσαίους δανειολήπτες, πάγωμα οφειλής των ευπαθών ομάδων και τρίτον, κούρεμα δανείου εάν είναι ενήμερη η ρύθμιση της οφειλής», είπε η κ. Γεννηματά καλώντας τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να τη στηρίξουν.

Για τις εκλογικές επιδιώξεις και του στόχους του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε την αισιοδοξία της πως είναι πιο ισχυρό από ποτέ, δυναμώνει κάθε μέρα, έχει σοβαρές δυνατότητες να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο διάστημα στις πολιτικές εξελίξεις. «Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας», ανέφερε και άσκησε δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι καμία απολύτως σχέση δεν έχουν όσα κάνει μ' ένα προοδευτικό κόμμα. Ωστόσο υπογράμμισε ότι «τίποτα δεν μας χωρίζει από τους πραγματικά προοδευτικούς πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα