Σχοινάς: Να δούμε έναν τίτλο στο ποδόσφαιρο με τον Άρη

Σχοινάς: Να δούμε έναν τίτλο στο ποδόσφαιρο με τον Άρη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μαργαρίτης Σχοινάς, μίλησε με αφορμή τα γενέθλια του Άρη και την αγάπη του για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά ανέφερε:

«Έπαιζα μπάσκετ στον Άρη ως έφηβος, φορούσα πάντα το νούμερο επτά. Ήμουν μέλος και της ομάδας 1979 που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Εκείνη την χρονιά ο Άρης ήταν πρωταθλητής σε όλα τα τμήματα μπάσκετ, μια μοναδική και ανεπανάληπτη χρονιά. Αξιώθηκα και έπαιξα δυο-τρία παιχνίδια με την ανδρική ομάδα, αλλά μετά ήρθε ο Γκάλης και κατάλαβα, ότι καλύτερο για μένα είναι να ασχοληθώ με την νομική».

Για την εμπειρία του εκείνη είπε:

«Είχα συμπαίκτες τους Τσαχτσάνη, Σταμάτη, Βορεάδη κ.α. ήταν τότε ρομαντικά χρόνια, όλοι μια παρέα από την ανατολική Θεσσαλονίκη, ήμασταν φίλοι μεταξύ μας, οι οικογένειες μας, μακριά από τα συμφέροντα».

Για την αγάπη του για τον Άρη είπε:

«Ο πυρήνας του Αρειανισμού κράτησε όλα αυτά τα χρόνια, κρατήσαμε παρέες και γνωστούς, βλεπόμαστε χρόνια μετά, αν και βλέπω πρώην συμπαίκτες μου με περισσότερα κιλά, λιγότερα μαλλιά, αλλά οι αξίες δεν αλλάζουν (σ.σ. γέλια)

Για τα γενέθλια του Άρη:

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα, αγαπώ τον Άρη και είναι τριπλή γιορτή. Μάλιστα να σας πω ότι 25 Μαρτίου γιορτάζει και η Ευρώπη γιατί το 1957 υπογράφτηκε η συνθήκη της Ρώμης».

Για το τι εύχεται:

«Να δούμε έναν τίτλο στο ποδόσφαιρο με τον Άρη. Ήμασταν μικρά παιδιά, όταν ο Άρης πήρε τίτλο και να συνεχίσει να είναι νοικοκυρεμένη ομάδα, σοβαρή, έχει αξιακό περιεχόμενο και είναι κρίμα να χάσουμε αυτήν την προίκα. Είχαμε ευκαιρίες να πάρει ο Άρης τίτλο, όπως στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό, αν υπάρχει στοιχειώδη δικαιοσύνη, πρέπει να γίνει αυτό»

 

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα