Απάντηση Κόκκαλη στον Μώραλη: Παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό, αλλά ...

Απάντηση Κόκκαλη στον Μώραλη: Παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό, αλλά ...

Απάντηση στον δήμαρχο Πειραιά έδωσε μέσω Facebook o Πέτρος Κόκκαλης, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τον συνδυασμό Πειραιάς Νικητής, αλλά και αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το τι προτίθεται να κάνει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Κόκκαλης έγραψε:
«Το γεγονός ότι ο "Πειραιάς Νικητής", παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
 
Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό "Πειραιά Νικητή" αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.
 
Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Συμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων».


Υπενθυμίζεται ότι το «Π» είχε «φωτογραφήσει» τον κ. Κόκκαλη σε πρόσφατο ρεπορτάζ του, στο οποίο είχε σημειώσει ότι «γνωστός επιχειρηματίας έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος στις εκλογές του Μαΐου και αυτός έχει δεχθεί.
 
Ο 49χρονος επιχειρηματίας, είναι δημοφιλής στον Πειραιά, ενώ έχει «εμπλακεί» με την πολιτική και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Γιος μεγάλου μεγαλοεπιχειρηματία που διετέλεσε και πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η σχετική πρόταση προς τον επιχειρηματία ήρθε απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου μιας και η σχέση του Πρωθυπουργού με τον εν λόγω επιχειρηματία χαρακτηρίζονται εξαιρετικές».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα