Γεροβασίλη: Η ΝΔ θέλει φοβισμένους τους πολίτες για εκλογικά της κέρδη

Γεροβασίλη: Η ΝΔ θέλει φοβισμένους τους πολίτες για εκλογικά της κέρδη

Για συστηματική προσπάθεια διασποράς φόβου προκειμένου να αποκομίσει εκλογικό όφελος κατηγορεί το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τη ΝΔ.

Αφορμή, η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα την Κυριακή (3.3.2019) η ΝΔ, όπου εξαπέλυε σφοδρή επίθεση στην  πολιτική ηγεσία του υπουργείου για αδιαφορία απέναντι στα κρούσματα ανομίας και βίας!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη:

“Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί συνειδητά να καλλιεργήσει το φόβο στους πολίτες μέσα από την επιλεκτική αντιγραφή συμβάντων του αστυνομικού δελτίου.

Θέλουν να επιχειρηματολογήσουν για το δόγμα που υπηρετούν, περί νόμου και τάξης, ποντάροντας σε εκλογικά κέρδη, μιας και στο κομμάτι της οικονομίας και της πραγματικής ζωής έχουν χάσει κάθε επιχείρημα.

Ας κοιτάξουν στους κόλπους τους για να βρουν την ανομία πολλών δεκαετιών, η οποία ήταν η αιτία της βίαιης μεταβολής της ζωής των Ελλήνων πολιτών. Στα του οίκου τους, βέβαια, είναι υπόδειγμα αδρανούς παρατηρητή.

Η Ελλάδα είναι κανονική χώρα και έγινε από αυτή την Κυβέρνηση” επισημαίνει, καταλήγοντας, η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Για τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας και ανομίας, που κορυφώθηκαν το περασμένο 24ωρο (σ.σ. Σάββατο 2.3.2019), ο τομεάρχης της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε επικρίνει σφοδρά την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου αλλά και την κυβέρνηση, λέγοντας:

 

Η κατάσταση πλέον έχει βγει εκτός ορίων. Όσο το ηγετικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα συνεχίζει την ίδια πολιτική του αδρανούς παρατηρητή των περιθωριακών ομάδων βίας, τα θλιβερά αυτά φαινόμενα θα αυξάνονται.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα