Πολάκης: Υπολογίζουν με αλχημείες τα εισοδήματά μου - Επίθεση σε Στουρνάρα

Πολάκης: Υπολογίζουν με αλχημείες τα εισοδήματά μου - Επίθεση σε Στουρνάρα

Την ανακοίνωση της Αttica Bank σχετικά με το δάνειο που έλαβε αναδημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης , κάνοντας λόγο για λάσπη και αλχημείες αναφορικά με όσα γράφονται για τα εισοδήματά του.

"Για να ξεκαθαρίζουμε με τη λάσπη περί εισοδημάτων μου που τα υπολογίζουν με αλχημείες: ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2000 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ !! Δεν ήμουν ποτέ στο δημόσιο σύστημα υγείας μετά που τελείωσα και την εξειδίκευση στη ΜΕΘ (Αύγουστος 2000). Έκανα 13 αιτήσεις όπως έχω ξαναπεί ,αλλά δε διορίστηκα ποτέ"έγραψε ο κ. Πολάκης και συνεχίζει

"Θα μας πει το πρώτο ΦΛΕΜΑ ,πως χρηματοδοτήθηκε με 1,8 εκατομμύρια ευρώ μέσω Ελβετίας από γνωστό εφοπλιστή ,τον ίδιο που χρηματοδότησε και τη Μαρεβα Μητσοτάκη ;;;;;; Ή αυτό είναι συνήθης πρακτική τώρα που στέγνωσε η βρύση του ΚΕΕΛΠΝΟ....."

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτησή του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, γράφοντας:

"Βρε καλώς τον αρχιτραπεζίτη !!!!

Έτσι σε θέλω ευαίσθητο και με γρήγορα αντανακλαστικά να είσαι ο φύλακας Άγγελος του τραπεζικού συστήματος .!!!

Όπως ακριβώς έκανες και στα δάνεια του Κήρυκα Χανίων ,στα δάνεια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στα δάνεια του Πρώτου ΦΛΕΜΑΤΟΣ ......(μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια όλα αυτά)!!

Έχεις άγχος ....ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ....

Υγ έβγαλε η Τράπεζα Αττικής απάντηση για το δικό μου!Δεν σε ενημέρωσε ο τοποτηρητής σου εκεί ο Διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας κος Πανταλάκης που είναι και υπόδικος για αυτά που έκανε στην Αγροτική τράπεζα; ;;;;"

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα