Πυρά Κουρουμπλή για μεταγραφή Μωραϊτη: Είναι σαν να πήγαινα εγώ στη ΝΔ

Πυρά Κουρουμπλή για μεταγραφή Μωραϊτη: Είναι σαν να πήγαινα εγώ στη ΝΔ

Πυρά κατά του πρώην συντρόφου του στο ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραϊτη εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή τη συμμετοχή του πρώτου στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, ο υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αναφερόμενος στις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης που εξαπέλυε κατά το παρελθόν ο Θάνος Μωραϊτης, είπε ότι «εγώ δεν θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ αν είχα πει αυτά που έχει πει ο ίδιος», προσθέτοντας ότι καθένας πριν μιλήσει πρέπει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που υπάρχουν, είπε ότι «Δεν είχα καμία σχέση με τη μετεγγραφή του κ. Μωραΐτη στο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπω ότι υπάρχουν αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαι εκτός τόπου και χρόνου. Ο καθένας θα κριθεί για αυτά που είπε και για αυτά που κάνει», σημείωσε στη συνέχεια ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και πρόθεσε:

«Πριν αποφασίσει ο κ. Μωραΐτης να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τα σκεφτεί αυτά. Εγώ δεν θα το έκανα, φανταστείτε τώρα εγώ να προχωρήσω στη Νέα Δημοκρατία. Όταν εγώ μιλάω με έντονο τρόπο για αυτό το κόμμα όμως, αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς γιατί δεν μιλάω ούτε για απατεώνες ούτε για λωποδύτες», τόνισε στη συνέχεια. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα