Γεννηματά κατά Τσίπρα: Κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά με αφορμή και τις επιλογές του κατά τον ανασχηματισμό.

«Έχουμε έναν πρωθυπουργό σε απόγνωση, ο οποίος σκέφτεται μονάχα την προσωπική του επιβίωση, το έδειξε όταν πέταξε τους συντρόφους του έξω το 2015 και έφτασε στο σημείο να κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους, που μαζεύει από την Αριστερά μέχρι την άκρα Δεξιά. Δείχνει ότι είναι σε πάρα πολύ μεγάλο πανικό για τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει ο προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση», δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ήρθε και είπε ουσιαστικά στα στελέχη του ότι “δεν βρίσκω δυο στελέχη από εσάς για να αξιοποιήσω, σας χρειαζόμουν για να ψηφίσω τις αντιλαϊκές πολιτικές, τώρα χρειάζομαι κάτι άλλο για να επιβιώσω και το βρίσκω στους πρόθυμους”», είπε η κ. Γεννηματά αναφερόμενη στον κ. Τσίπρα, ενώ αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να αποχωρήσουν και άλλα στελέχη από τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, είπε ότι «αν υπάρχουν και άλλοι αμοραλιστές να το κάνουν τώρα». 

«Οι πολίτες έρχονται σε εμάς, η προσπάθεια λεηλασίας θα πέσει στο κενό», τόνισε ακόμη η κ. Γεννηματά. «Ο κ. Τσίπρας ειδικεύεται στα βαφτίσια. Βάφτισε το διαρκές μνημόνιο έξοδο από τα μνημόνια και τώρα θέλει να βαφτίσει τον εαυτό του Κεντροαριστερό. Συμφώνησε σε πλεονάσματα 3,5% για να το παίζει φιλεύσπλαχνος πρωθυπουργός», σημείωσε σε άλλο σημείο. Ακόμη, χαρακτήρισε πολύ καλές τις σχέσεις της με τον Γιώργο Παπανδρέου, «με τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα