Κουίκ για Καμμένο: Εγώ δεν θα κάνω του κάνω προσωπική επίθεση

Κουίκ για Καμμένο: Εγώ δεν θα κάνω του κάνω προσωπική επίθεση

Στενοχωρημένος για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα στη σχέση του με τους ΑΝΕΛ δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ. «Εγώ δεν άλλαξα θέση» τόνισε και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να απαντήσει στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από τον Πάνο Καμμένο.

Μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου (16.02.2019) στην εκπομπή «Επτά» της ΕΡΤ, ο Τέρενς Κουίκ αποκάλυψε ότι έμαθε για τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου (και άρα για το γεγονός πως θα γινόταν βουλευτής) με ένα sms. Σημείωσε ότι ήθελε να μείνει αλλά όταν πια ορκίστηκε, δεν υπήρχε… Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Στενοχωρήθηκα» είπε όταν έμαθε για τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου. «Διότι, περίμενα να ορκιστώ κι εγώ για να παραμείνω. Κι από εκεί και πέρα, ήταν θέμα άλλου (σ.σ. του Πάνου Καμμένου δηλαδή) αν θα ήθελε να μείνω ή όχι».


Ο Τερένς Κουίκ αναφέρθηκε εμμέσως και στις αναφορές που έχει κάνει στο πρόσωπό του τις τελευταίες μέρες ο Πάνος Καμμένος. «Έχω ακούσει πολλά και προσβλητικά» είπε και σημείωσε ότι «το μόνο που λέω είναι ότι δεν αντιγυρίζω κανέναν επιθετικό προσδιορισμό σε έναν άνθρωπο με τον οποίο δούλεψα έξι χρόνια. Εγώ δεν θα μπω σε προσωπική επίθεση», τόνισε.

Χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ «σπίτι μας» και χωρίς να αναφέρει τον Πάνο Καμμένο σημείωσε πως «είναι δικαίωμά του να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει. Το κόμμα είναι το σπίτι του, το δούλεψε πολύ σκληρά». Σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Τέρενς Κουίκ άφησε να εννοηθεί ότι τις τελευταίες μέρες «μιλούσε» με τον Πάνο Καμμένο μέσω… αντιπροσώπου. «Εγώ δεν θα γκρεμίσω το σπίτι (σ.σ. τους ΑΝΕΛ), το έλεγα στον ενδιάμεσο με τον οποίο μιλούσα 15 μέρες», είπε.
Φωτογραφία Eurokinissi

Αν και δεν θέλει να απαντήσει στον Πάνο Καμμένος, ο Τέρενς Κουίκ του έκανε μια… ερώτηση: «θέλω να τον ρωτήσω, αυτά θα τα έλεγε στα παιδιά μου;».

Εκεί δέχτηκε και την ερώτηση για το πως αντέδρασε η οικογένειά του. Η γυναίκα του, είπε, του ζήτησε να μείνει ψύχραιμος γιατί «τον ξέρεις τον Πάνο από χρόνια». Ήταν άλλωστε φίλος τόσο με τον πατέρα όσο και με τη μητέρα του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Και συνεχίζοντας, «έσφαξε» με το… βαμβάκι τον Πάνο Καμμένο. «Η κόρη μου, μου είπε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις». Ο γιος μου, μου είπε «προστάτευσέ μας. Γιατί δεν απαντάς; Δεν μπορούμε να ακούμε τέτοιες κατηγορίες για τον πατέρα μας». Του είπα ότι στην πολιτική προτιμότερο να βγάζεις το δικό σου επίπεδο και πολιτισμό κι αν δέχεσαι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, προχώρα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα