Βούλτεψη: Οι "δηλωσίες" βουλευτές δεν πρόκειται να μείνουν στο απυρόβλητο

Βούλτεψη: Οι "δηλωσίες" βουλευτές δεν πρόκειται να μείνουν στο απυρόβλητο

Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, έδωσε συνέχεια στην κόντρα της με την Κατερίνα Παπακώστα  μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν στη Βουλή την Τετάρτη.

Αρχικά η βουλευτής της ΝΔ διεμήνυσε ότι «αν οι δηλωσίες πιστεύουν ότι θα την περάσουν αβρόχοις  ποσί και θα παραμένουν στο απυρόβλητο ενώ αλλάζουν κόμματα και θέσεις σαν τα πουκάμισα, ελπίζω να κατάλαβαν χτες ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί».

«Το να φεύγεις από ένα κόμμα, να ανεξαρτητοποιείσαι και να πηγαίνεις σε ένα κόμμα της αντιπολίτευσης που δεν επηρεάζει πολιτικές και δεν ψηφίζει για τη Μακεδονία, είναι διαφορετικό με το να κάνεις δήλωση ότι εκχωρείς την ψήφο σου στην κυβέρνηση» εξήγησε η κυρία Βούλτεψη.

Απαντώντας στη φράση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη «δεν μιλώ με τρόπο "τσακώνομαι για την μπουγάδα" , εγώ ομιλώ θεσμικά», η βουλευτής της ΝΔ είπε «δεν ξέρω τι προβλήματα έχει η κυρία Παπακώστα με τη μπουγάδα αλλά οι δηλωσίες πρέπει να βάλουν πολλές μπουγάδες για να ξεπλύνουν τον  εαυτό τους για όσα έχουν πράξει».

«Αυτοί οι άνθρωποι  από την ώρα που υπέγραψαν για τη Μακεδονία δεν έχουν πρόβλημα να ψηφίζουν για τα πάντα» συνέχισε σε υψηλούς τόνους η Σοφία Βούλτεψη

 

ant1news

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

-
Σχολιάστε το άρθρο: