Γεννηματά: Σταματήστε τα παιχνίδια με τη συνταγματική αναθεώρηση

Γεννηματά: Σταματήστε τα παιχνίδια με τη συνταγματική αναθεώρηση

Μήνυμα ότι το Κίνημα Αλλαγής θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην λάβει καμία διάταξη 180 ψήφους, έστειλε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά.

«Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει παιχνίδι για λίγους, ούτε τώρα ούτε στην επόμενη Βουλή. Να γίνει υπόθεση μιας μόνο πολιτικής δύναμης. Δεν θα δώσουμε λευκή επιταγή», είπε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ότι έχουν το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές και χρησιμοποιούν τη συνταγματική αναθεώρηση για μικροκομματικά οφέλη και για να προκαλέσουν τεχνητή πόλωση.

«Ο κ. Τσίπρας είναι ο αρχιτέκτονας αυτού του πολιτικού ευτελισμού, Μπροστά στην επερχόμενη ήττα, παίζει τα τελευταία του χαρτιά, παντού», είπε, βάλλοντας και κατά της ΝΔ ότι «παίζει το παιχνίδι της πόλωσης».

Σχολιάζοντας την αναδίπλωση Κατρούγκαλου στο θέμα της στάσης που θα κρατήσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο άρθρο 32 για την αποσύνδεση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την πρόωρη διάλυση της Βουλής, ανέφερε πως οι “κωλοτούμπες” έχουν μπει στην ημερήσια διάταξη. «Τους προειδοποιώ το άρθρο αλλάζει, αλλά το περιεχόμενο θα καθοριστεί από την επόμενη Βουλή και αφού υπάρξουν εκλογές. Σταματήστε τα παιχνίδια», είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα