Στη δημοσιότητα τα μηνύματα που προκάλεσαν τη μήνυση Νικολόπουλου κατά Καμμένου

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, το μήνυμα που προκάλεσε την επίμαχη μήνυση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνα 

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ.

 Στην εν λόγω συνομιλία, που έγινε μέσω SMS, o κ, Καμμένος γράφει; «Για να μην στεναχωρηθείς, το απόγευμα θα σ βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά».

Το σύντομο αυτό μήνυμα, συνοδεύεται μάλιστα και με emoticons γέλιου.

«Εκβιασμός; Όλα στο φως!!!» απαντά με τη σειρά του ο κ. Νικολόπουλος.

«Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου» γράφει με τη σειρά του ο Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Νικολόπουλος μετέβη στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε μήνυση κάνοντας χρήση του άρθρου για βία κατά πολιτικού σώματος.

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως δέχτηκε SMS από τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, στο οποίο ο κ. Καμμένος των απειλούσε ότι από το «βράδυ θα σταματήσει οποιαδήποτε κρατική διαφήμιση στα σάιτ τα οποία διαχειρίζεται ο κ. Νικολόπουλος».

 

 

 

 Ο Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Καμμένου για απειλές και εκβιασμούς

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα