Ο Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Καμμένου για απειλές και εκβιασμούς

Ο Νικολόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του Καμμένου για απειλές και εκβιασμούς

Στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας μετέβη λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανεξάρτητος βουλευτής καταγγέλλει ότι δέχεται πιέσεις και εκβιασμό. Πληροφορίες αναφέρουν πως η καταγγελία στρέφεται κατά του Πάνου Καμμένου. 

Σύμφωνα με  από το περιβάλλον του Νίκου Νικολόπουλου, ο βουλευτής Αχαΐας δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμό από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, καταλογίζοντας του παρασκηνιακές κινήσεις προκειμένου να μην διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του, μετά την διαγραγή του Θανάση Παπαχριστόπουλου, όπως έχει προαναγγείλλει ότι θα κάνει. 

Μάλιστα από την πλευρά Νικολόπουλου αναφέρουν πως υπάρχουν και στοιχεία για τα όσα καταγγέλλει, χωρίς να δίνουν όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα, ωστόσο δεν παρέδωσε την έδρα του.

Ο κ. Νικολόπουλος  εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, κατέθεσε τη μήνυση και αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα