Μεγαλοοικονόμου: Εμένα με έχει βαφτίσει η Βέμπο

Μεγαλοοικονόμου: Εμένα με έχει βαφτίσει η Βέμπο

Η Θοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που έχει προσχωρήσει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, και δήλωσε εξ αρχής απογοητευμένη. Κατηγόρησε την ΝΔ ότι «έχετε μέσα στο κόμμα σας βουλευτές που είναι τελείως σεξιστές, τον κ. Γιακουμάτο, τον κ. Οικονόμου και άλλους», είπε προκαλώντας αντιδράσεις.

Απτόητη συνέχισε κατακεραυνώνοντας τα κόμματα διότι δεν προχωρούν στην άρση της βουλευτικής ασυλίας και για τα αστικά και ποινικά αδικήματα. Κατηγόρησε την Φώφη Γεννηματά ότι δεν ψήφισε την απλή αναλογική και «είχε το θράσος να ονομάζει τον Τσίπρα νεοκομμουνιστή ευτελίζοντας το ΚΚ που ήταν αντάρτες ενώ όλοι εσείς οι δεξιοί ήσασταν με τις κουκούλες δωσίλογοι, είστε ίδιοι με την Χρυσή Αυγή».

Από το στόχαστρό της δεν ξέφυγε ούτε ο Βασίλης Λεβέντης τον οποίο κατηγόρησε ότι προέτρεψε «να ετοιμάσουμε το Γουδί, δηλαδή να κάνουμε έναν εμφύλιο, ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για την Μακρόνησο». Τον κατηγόρησε ακόμα για «οικογενειοκρατία» και ότι έκανε τον γιο του αντιπρόεδρο, ενώ επανέλαβε ότι είχε δηλώσει πώς θα παρέδιδε την έδρα της όταν έφυγε από την Ένωση Κεντρώων αλλά δεν το έπραξε διότι θα την καταλάμβανε ο Καλλιάνος.

Τα έβαλε όμως και με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν βγήκε κανένας να με υπερασπιστεί». «Ντρέπομαι που έγινα βουλευτής», «ντρέπομαι για την Ελληνική Βουλή», είπε η κυρία Μεγαλοοικονόμου δηλώνοντας ότι δεν θα σταματήσει να μιλάει.

«Με έχει βαπτίσει η Βέμπο και είμαι υπερήφανη γι’ αυτό», είπε κάποια στιγμή. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής εκ μέρους της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού σημειώνοντας ότι «ζήσαμε τον παραλογισμό» και κατηγόρησε την πρώην βουλευτή του κόμματος ότι πρόσφατα «αποκάλεσε κουραμπιέδες όλους τους πολιτικούς αρχηγούς εκτός από τον κ. Τσίπρα».

Όρθια η κυρία Μεγαλοοικονόμου πήγε δίπλα του και κουνώντας το χέρι του φώναζε: «Να πεις αλήθειες»! «Αυτά να τα κάνετε στα πάνελ. Ευτελίζετε το Κοινοβούλιο», της απάντησε εκείνος καλώντας την να παραδώσει την έδρα. «Αλλά είναι βολική η καρέκλα. Για κανέναν κ. Καλλιάνο δεν την παραδίδει. Είναι το 151 και για αυτό το λόγο δεν δίνει την έδρα της», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

 

tovima

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα