Ζουράρις: Αν διαλυθεί η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ θα είμαι βουλευτής ελευθέρας βοσκής

Ζουράρις: Αν διαλυθεί η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ θα είμαι βουλευτής ελευθέρας βοσκής
Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις, τονίζοντας, μάλιστα, ότι «αν παραμείνει η ΚΟ και εγώ είμαι ο πέμπτος, βεβαίως δεν θέλω να τους κάνω τέτοια ζημιά και καταργηθεί με την αποχώρησή μου η ΚΟ. Αν εξαρτάται από εμένα να παραμείνουν πέντε στους ΑΝΕΛ θα παραμείνω μέχρι πέρατος της εντολής και μετά θα δείξει»
 
Ωστόσο, σε περίπτωση διάλυσης της Κ.Ο. του κόμματος, ο κ. Ζουράρις δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος, «ελευθέρας βοσκής», προσθέτοντας ότι «υποθέτω όλα θα κριθούν από τη γνωμοδότηση του επιστημονικού συμβουλίου».
 
Κατά τα λοιπά, ο κ. Ζουράρις επανέλαβε ότι θα στηρίξει τα κοινωνικά νομοσχέδια της κυβέρνησης υπενθυμίζοντας, παράλληλα, ότι δεν θα ψηφίσει οτιδήποτε αφορά στη συμφωνία των Πρεσπών συμπεριλαμβανομένου και του πρωτοκόλλου ένταξης στο ΝΑΤΟ για την πΓΔΜ.
 
Επίσης, επιτέθηκε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και απέρριψε τα περί συναλλαγής ενώ για το σχόλιο του προέδρου της ΝΔ περί «βουλευτών ευκαιρίας» διερωτήθηκε, με ποια εφόδια ο κ. Μητσοτάκης τολμά να του απευθύνει τέτοια κατηγορία, όταν ο ίδιος επί 55 χρόνια διδάσκει Ελληνικό πολιτισμό σε χιλιάδες φοιτητές από όλες τις χώρες του κόσμου και έχει συγγράψει έργα που ξεπερνούν συνολικά τις 6.500 σελίδες για την Ελλάδα.
 
Τέλος, για τα περί εκβιαζόμενου πρωθυπουργού ο κ. Ζουράρις ισχυρίστηκε ότι ο μόνος εκβιασμός γίνεται από τον ξένο παράγοντα και είπε ότι ο κ. Καμμένος του ανέφερε ότι δεν ενδιαφέρεται αν θα χάσει την κοινοβουλευτική ομάδα καθώς αυτό αποτελεί περισσότερο τεχνικό θέμα.
 
Πηγή: ΕΡΤ
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα