Κοντά στους ΑΝΕΛ ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής της ΧΑ Δημήτρης Κουκούτσης;

Κοντά στους ΑΝΕΛ ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής της ΧΑ Δημήτρης Κουκούτσης;

Βουλευτές πάνε και έρχονται από τη μία Κ.Ο στην άλλη με αποκορύφωμα τη χθεσινή προθυμία 6 βουλευτών που προσέφεραν την ψήφο τους στην κυβερνητική πλειοψηφία. 

Πληροφορίες του iefimerida.gr κάνουν λόγο πως μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει προσχώρηση βουλευτή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ. 

Στους διάδρομους της Βουλής, μόλις άρχισε να ακούγεται η πιθανότητα προσχώρησης ανεξάρτητου βουλευτή στην ΚΟ των ΑΝΕΛ, ξεκίνησε το «σαφάρι» για τον εντοπισμό του. 

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που είναι προς... μετεγγραφή είναι πέντε: Ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος όμως φαίνεται να οδεύει προς το ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προσχωρεί σε καμία ΚΟ, ο Νίκος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Καμμένος οι οποίοι αμφότεροι τονίζουν ότι δεν πρόκειται να προσχωρήσουν στους ΑΝΕΛ και ο προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή Δημήτρης Κουκούτσης.

Μένει λοιπόν να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που έρχονται από τη Βουλή.

 Πάνος Καμμένος:  Δεν αποκλείει ένταξη του Κουκούτση 

Για το ενδεχόμενο να ενταχθεί ο Δημήτρης Κουκούτσης που σήμερα είναι ανεξάρτητος βουλευτής αλλά έχει εκλεγεί με την Χρυσή Αυγή, μίλησε ο Πάνος Καμμένος.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης που προέρχεται από την Χρυσή Αυγή θα ενταχθεί στους ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε γι’ αυτό μιλώντας στο OPEN και δεν φάνηκε να το αποκλείει.

Είπε: «Ο κ. Κουκούτσης έχει ένα αρνητικό και κάποια θετικά. Τον ξέρω από το 1981 όταν ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας. Το αρνητικό είναι ότι προέρχεται από την Χρυσή Αυγή και είναι κάτι που πρέπει να το δούμε. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι έχει κάνει κάποιες κινήσεις που να τον εντάσσουν στο ναζιστικό και γερμανόφιλο μέτωπο».

Στο ερώτημα αν έχει μιλήσει μαζί του ο Πάνος Καμμένος είπε: «Δεν έχω συζητήσει μαζί του θέμα ένταξης».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα