ΝΔ: Ότι ο Τσίπρας ζητά να μην αλλάξει ο κανονισμός δεν αποδεικνύει ότι δεν εκβιάζεται

ΝΔ: Ότι ο Τσίπρας ζητά να μην αλλάξει ο κανονισμός δεν αποδεικνύει ότι δεν εκβιάζεται

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, που μιλώντας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών σχολίασε την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Την ίδια ώρα, η κ. Σπυράκη υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός εξαρτάται από τις διαθέσεις της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου αλλά και του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

«Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ζητά να μην αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής και να μην διατηρήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί τα προνόμιά τους ακόμη και μετά τη διάλυση των κοινοβουλευτικών τους ομάδων, κατά την αξιωματική αντιπολίτευση δεν αποδεικνύει πως δεν εκβιάζεται» είπε η κ. Σπυράκη, και συμπλήρωσε: «Ο κ. Τσίπρας χρειάστηκε μία βδομάδα για να αποφασίσει πως θα αντιμετωπίσει τον εκβιασμό του κ. Καμμένου, ενώ μία βδομάδα πριν ο εκπρόσωπος του είχε προαναγγείλει ότι θα άλλαζε τον κανονισμό της Βουλής».

Σχολίασε δε, πως στην επιστολή του ο πρωθυπουργός απευθύνεται στον Νίκο Βούτση ως υφιστάμενό του, αγνοώντας ότι η Βουλή ελέγχει την κυβέρνηση και όχι το αντίστροφο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα