Καμμένος: Δεν είμαι εγώ πίσω από τα σενάρια για Τσίπρα και Μαλδίβες

Ο Πάνος Καμμένος πήρε αποστάσεις από τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, περί ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες, πέρυσι το Πάσχα, με μήνυμά του πάλι μέσω twitter.

 Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη ,ξεκαθαρίζω προς όλους . Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς.

 

«Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη, ξεκαθαρίζω προς όλους. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος, ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως, ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς», έγραψε στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.

Οι φήμες για διαρροή από τον πρώην υπουργό Άμυνας άρχισαν με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας, σε ραδιοφωνική εκπομπή του για μυστικό ταξίδι του πρωθυπουργού, με την οικογένειά του, στις Μαλδίβες την περίοδο που έγινε πραξικόπημα εκεί. Ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως χρειάστηκε να... φυγαδευτεί ο πρωθυπουργός, σε μια επιχείρηση που οργάνωσε ο Πάνος Καμμένος, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ.

Πηγή: Real

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα