Καμμένος: Ο Παπαχριστόπουλος να παραδώσει τώρα έδρα και μετά ο Κουίκ

Να παραδώσει άμεσα την έδρα του στη Βουλή καλεί τον βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter, στηλιτεύοντας την απόφασή του να διατηρήσει την έδρα του μέχρι να ψηφιστεί και το πρωτόκολλο ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Μάλιστα, στην ίδια ανάρτηση ο Πάνος Καμμένος καλεί τον Τέρενς Κουίκ, που θα πάρει τη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου εφόσον εκείνος παραιτηθεί, να παραδώσει επίσης την έδρα, αν αποφασίσει να παραμείνει υπουργός στην κυβέρνηση.

«Η έδρα της Β Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδόσει το όνομα της Μακεδονίας», αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Προηγήθηκε μια αινιγματική στο Twitter όπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υπουργός Άμυνας ανέβασε, χωρίς κάποιο άλλο σχόλιο, ένα βίντεο με την περίληψη του θεατρικού έργου «Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον», το οποίο περιγράφει την αλληγορική ιστορία ενός γλάρου που λάτρευε να πετά, πηγαίνοντας κόντρα στους άλλους γλάρους, που πετούσαν μόνο για να εξασφαλίσουν την τροφή τους.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα