Καμμένος: O Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές άρα θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή

Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή» τόνισε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ. 

Συμπλήρωσε ότι εκείνος του είπε του κ Φωκά να πάει να πιει γκαζόζα επιδεικτικά για να καταλάβουν ότι «δεν μπορούμε να απειλούμαστε εμείς με διάλυση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας».

Έστειλε το μήνυμα ότι εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά, θα έχουμε πόλεμο.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Εκτίμησε ότι θα υπάρξει προσφυγή της Ρωσίας στον ΟΗΕ. «Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας αυτή τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν», είπε.

Υπογράμμισε ότι είναι ανέντιμος ο όρος της κυβέρνησης που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων. Γνωστοποίησε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές και πρόσφερε υπουργικές θέσεις με Κουντουρά και Κόκκαλη. «Η κα Κοντουρά μου είχε πει ότι ευχαρίστως θα έφευγε από την κυβέρνηση και δεν θα ψήφιζε ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών»,είπε. 

Ο κ Καμμένος επανέλαβε ότι ο κ Τσίπρας του πρότεινε να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και μάλιστα του είπε αν φοβάσαι έλα στο επικρατείας εσύ και οι ΑΝΕΛ ή να κάνουμε μια νέα σύμπραξη. 

«Εμείς είμαστε που θα διαμορφώσουμε και την επόμενη κυβέρνηση. Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία», είπε επίσης. 

Για τον κ Κοτζιά είπε ότι θα προφυλακιστεί για τις βίζες και ότι από πίσω του είναι ο Σόρος . «Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη», ανέφερε.

Για το καλοκαίρι του 2018 είπε ότι δεν είχε τη δυνατότητα να ανατρέψει την κυβέρνηση και ότι ακόμα και αν την έριχνε και με τον Μητσοτάκη βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν πάλι. «Ό,τι και να γινόταν θα πέρναγε το βόρεια Μακεδονία». 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα