Επίθεση Ψαριανού σε Θεοδωράκη: Ήταν το ρεπό του Καμμένου

Επίθεση Ψαριανού σε Θεοδωράκη: Ήταν το ρεπό του Καμμένου

Πυρά εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Ψαριανός κατηγόρησε τον Σταύρο Θεοδωράκη για συναλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ψαριανός με ερωτήματα που έθεσε στον Σταύρο Θεοδωράκη εκτίμησε ότι θα συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς; Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Όχι μόνο για τις Πρέσπες. Οι Πρέσπες ήταν και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν το ρεπό του Καμμένου. Όταν ο Σταύρος λέει μου σκότωσαν το κόμμα με εντολή άλλων καλό είναι να μας πει το δικό του σχέδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη ενώ μαζί θα προχωρήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον καβγά που γράφτηκε ότι είχε με τον Σταύρο Θεοδωράκη στους διαδρόμους της Βουλής μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Ψαριανός διέψευσε τα περί σπρωξιμάτων. «Μου είπε μόνο το δρόμο σου και τον δρόμο μου. Εντάξει Σταύρο, του είπα και έφυγε», τόνισε ο κ. Ψαριανός.

Χαρακτήρισε τα όσα υπονοεί ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον ίδιο«ξεκατίνιασμα στη ρούγα» και ανέφερε ότι θα περιμένει ο επικεφαλής του Ποταμιού να βγάλει τα στοιχεία. «Κατανοώ τη θλίψη, το θυμό του», προσέθεσε.

«Να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη τώρα το θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι; Που είχαμε 7% και τώρα έχουμε άσσο μπαστούνι. Γιατί έφυγαν άνθρωποι λαμπεροί από το Ποτάμι; Ξεκίνησε με 17 βουλευτές, έβγαλε 11 τη δεύτερη φορά, έμεινε με δύο και τώρα τους φταίει ο τελευταίος», ανέφερε ο κ. Ψαριανός.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα