Καμμένος για κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις: Άξιοι ηγέτες κατατομούνται από γιάφκα "Αντωνετσή-Σύριζα"

Για κρίσεις «με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια» έκανε ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με τις Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και σχολίασε με αρνητικό τρόπο τις αποστρατείες αξιωματικών.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος κάνει λόγο για «γιάφκα» ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση στο Twitter που έκανε μετά τα μεσάνυχτα.  

 Συγκεκριμένα, ο  κ. Καμμένος έγραψε στο Twitter: "Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-Σύριζα. Κρίμα ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ"

Oι αποφάσεις ανακοινώθηκαν χθες  μετά από συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων ΣΑΓΕ.   Κύριο αντικείμενο ήταν η αναπλήρωση των θέσεων των αντιστρατήγων που αποστρατεύθηκαν με την προαγωγή του αντιστράτηγου Καμπά στην ηγεσία του ΓΕΣ, καθώς και η ανάδειξη νέου Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας.  

Παράλληλα το ΣΑΓΕ έκρινε και αντιναυάρχους.  Από τον Στρατό Ξηράς αποστρατεύτηκαν:   Δημήτριος Μπίκος Διοικητής Γ'ΣΣ   Νικόλαος Μανωλάκος, Διοικητής ΑΣΔΕΝ   Από το  Πολεμικό Ναυτικό οι Αντιναύαρχοι:   Ιωάννης Παυλόπουλος, Αρχηγός Στόλου   Νίκος Καφέτζης   Αλέξανδρος Διακόπουλος, Διοικητής ΣΕΘΑ   Από την Πολεμική Αεροπορία Αεροπορία ο αντιπτέραρχος Μηχανικός Σμυρλής.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα