Καμμένος: Για διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ κατηγορεί τον Τσίπρα

«Ίσως παίρνω το λόγο για τελευταία φορά ως αρχηγός των ΑΝΕΛ σε αυτή τη Βουλή», είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας από το βήμα της Βουλής ενώπιον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «ήδη επεξεργάζεται η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Βουλής την διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ όπως έκανε με το Ποτάμι», προσθέτοντας ότι «ο κ. Βούτσης μιλώντας σε δημοσιογράφο του είπε ότι σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής το κόμμα που μένει με πέντε βουλευτές θα πρέπει αυτοί να είναι εκλεγμένοι από τα ψηφοδέλτια του ίδιου κόμματος».

«Έξι εφιάλτες χρειάζεται ο κ. Τσίπρας και τους έχει βρει. Έξι, ίσως να έχει βρει και παραπάνω. Θα μιλάνε οι Έλληνες για την μαύρη νύχτα, για προδοσία ιστορίας αιώνων. Πολιτισμός δεν είναι να κόβεις ένα κομμάτι της χώρας σου και να τα πουλάς. Τα Ελγίνεια σου θυμίζουν κάτι φίλε Αλέξη; Αυτά μας τα άρπαξαν οι ξένοι».

«Δεν πειράζει όμως ,έτσι θα καταλάβουν οριστικά κάποιοι ότι δεν παίξαμε εμείς κανένα παιχνίδι με το Σκοπιανό. Δεν θα φιμωθούμε, δεν θα δεχθούμε κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, δεν σημαίνει ότι θα δεχθούμε την απαξίωση. Ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια και είμαστε περήφανοι που βγήκαμε από τα μνημόνια», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθυνόμενος προς τον κ. Τσίπρα.

«Τώρα εξηγείται η υπουργοποίηση του Τέρενς Κουίκ», είπε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι αν παραιτηθεί ο κ. Παπαχρηστόπουλος παίρνει την έδρα του ο κ. Κουίκ, ο οποίος θα αποχωρήσει ανταλλάσοντας την καρέκλα του υπουργού με την διάλυση των ΑΝΕΛ.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα