Ψαριανός: Ο Θεοχαρόπουλος ίσως έρθει στο Ποτάμι για να μην διαλυθεί η ΚΟ

Ψαριανός: Ο Θεοχαρόπουλος ίσως έρθει στο Ποτάμι για να μην διαλυθεί η ΚΟ

Την αποκάλυψη πως Σταύρος Θεοδωράκης και Θανάσης Θεοχαρόπουλος βρίσκονται σε επαφές προκειμένου να μην διαλυθεί το Ποτάμι στην Βουλή, έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο κ. Ψαριανός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε πως μπορεί το Ποτάμι να μην έχει ΚΟ, ωστόσο μετά τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλο από το ΚΙΝΑΛ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ενδέχεται να ενταχθεί στο Ποτάμι, αφού υπάρχει μία επικοινωνία με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Ψαριανός η εξέλιξη αυτή μπορεί να συμβεί άμεσα, σήμερα, για να έχει εκπροσώπηση το Ποτάμι στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής όπου εισέρχεται προς συζήτηση η Συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση Αμυρά ωστόσο ερώτημα αποτελεί και η στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Όπως ανέφερε τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος Αμυράς είχαν τηλεφωνική επαφή με τον Σ. Θεοδωράκη. Πρότεινε όπως είπε το Ποτάμι να απέχει από τη ψηφοφορία, καθώς με τον τρόπο αυτό δεν θα φανεί ότι στηρίζει την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα