ΝΔ: Να απαντήσει ο Τσίπρας για το "ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ" του Καμμένου

ΝΔ: Να απαντήσει ο Τσίπρας για το "ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ" του Καμμένου

 Να απαντήσει ο Πρωθυπουργός σχετικά με τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τον Νίκο Κοτζιά και το «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ» του πρώην υπουργού εθνικής Άμυνας ζητά η Νέα Δημοκρατία. 

«Ολοι καταλαβαίνουν ότι λόγος για τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να απαντήσει σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις από κοινού με τον κ. Καμμένο λέγεται «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ» και σχετίζεται και με τις σημερινές καταγγελίες του συναρχηγού του για τον κ. Κοτζιά. Το ποιος εισέπραξε, ωστόσο, και τι από τη Συμφωνία των Πρεσπών θα κληθούν όλοι τους να το απαντήσουν στη βουλή» ανέφεραν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος  με ανάρτηση του Twitter άφησε βαρύτατους  υπαινιγμούς κατά του Νίκου Κοτζιά με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ.

Η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, αναφέρει για τις εκλογές:

«Η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει, και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης, σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστεράς.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό.

Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτά τα πλαίσια, η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω Twitter  λέγοντας: «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ….Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα