Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ η Χρυσοβελώνη. Η επιστολή του "διαζυγίου"

Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ η Χρυσοβελώνη. Η επιστολή του "διαζυγίου"

Μία ημέρα μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, η υφυπουργός Εσωτερικών σε επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο του γνωστοποιεί ότι παραιτείται από μέλος των ΑΝΕΛ.

H υφυπουργός Εσωτερικών σε επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο του γνωστοποιεί ότι παραιτείται από τους ΑΝΕΛ με αιχμές για την συμπεριφορά του προέδρου του κόμματος.

 «Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την παρουσία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών.

«Πρόεδρε, οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως την συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φίλτατη δε η αλήθεια» σημειώνει η υφυπουργός, και καταλήγει:

«Ιδίως, όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται με την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε». 

Δείτε την επιστολή Χρυσοβελώνη:

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Πολιτική

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: