Καμμένος: Βόλτα με το κότερο δεν σε πάω που να χτυπιέσαι κάτω. Το αλκοτέστ!

Ένταση υπήρξε στο κοινοβούλιο την ώρα που ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος μιλούσε από το βήμα της βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Μόλις ο κ. Καμμένος διάβασε μία επερώτηση που είχαν υπογράψει μέλη της ΝΔ για τις θέσεις του υπουργού Άμυνας όσον αφορά το Μακεδονικό φωνές άρχισαν να ακούγονται από τα έδρανα της Βουλής.

Ο προεδρεύων της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης προσπάθησε να επαναφέρει την τάξη και εκείνη τη στιγμή ο Πάνος Καμμένος είπε στην Σοφία Βούλτεψη γελώντας «βόλτα με το κότερο δεν σε πάω ποτέ, χτυπήσου κάτω». Η ένταση με φωνές εκατέρωθεν συνεχίστηκε και την σκυτάλη πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος επανέφερε στην τάξη των αρχηγό των ΑΝΕΛ όταν ο δεύτερος είπε κοιτώντας προς τα έδρανα της ΝΔ «κάτσε κάτω».

Εκείνη την στιγμή ακούστηκε άλλη μία φωνή από τα έδρανα και ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ότι «διαγράφω από τα πρακτικά την φράση του κ. Καράογλου».

Λίγα λεπτά μετά θα γινόταν ευκρινές ποια ήταν η φράση καθώς ο Κ. Καμμένος ανέφερε ότι «είναι ντροπή να ακούγονται εδώ μέσα φράσεις για αλκοτέστ» με τον Νικήτα Κακλαμάνη να του απαντά ότι τον προστάτεψε ζητώντας άμεσα να διαγραφεί η εν λόγω φράση από τα πρακτικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα