Δανέλλης: Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ

Δανέλλης: Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφασή του να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση υπεραμύνθηκε ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, τονίζοντας πως η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για την πατρίδα. Μιλώντας στη Βουλή, σημείωσε ότι η ψήφος εμπιστοσύνης δεν σημαίνει ότι προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ.  

«Η πολιτική είναι απλή όταν ξέρεις τι θέλεις, όταν είσαι συνεπής στις αρχές σου», τόνισε ενώ επεσήμανε ότι είναι φυσικό προαπαιτούμενο η ύπαρξη της κυβέρνησης για να κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών.

«Αν δεν υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση, δεν υπάρχει συμφωνία για να έρθει», υπογράμμισε και απευθυνόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, είπε ότι ο ίδιος παραμένει σταθερός στις απόψεις του. Καταλόγισε, δε, στον κ. Θεοδωράκη, ότι το Ποτάμι «με το δικό σου σιγοντάρισμα» έχει συνέταιρο τη Ν.Δ.

Είπε επίσης ότι η σχέση του με το Ποτάμι «είχε καταστεί ληξιπρόθεσμη» από το τελευταίο συνέδριο, ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές του Ποταμιού και αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, είπε: «Εύχομαι να μην κάνετε ούτε το έγκλημα, ούτε το λάθος».

 

naftemporiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα