Καβγάς Τσίπρα-Μητσοτάκη για την υπουργοποίηση Αποστολάκη

Καβγάς Τσίπρα-Μητσοτάκη για την υπουργοποίηση Αποστολάκη

Να ανακαλέσει τη δήλωσή του για το διορισμό του ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την ομιλία του κ. Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας πήρε τον λόγο πάλι προκαλώντας την οργή της αντιπολίτευσης καθώς τονίζονταν ότι δεν είχε το δικαίωμα και κάποιοι βουλευτές από το ΚΙΝΑΛ χτυπούσαν τα έδρανα της Βουλής και φώναζαν.

Ο κ. Τσίπρας στην παρέμβασή του τόνισε: «Ο αρχηγός της ΝΔ υπέπεσε σε κολοσσιαίο ατόπημα. Συνέκρινε τον Αποστολάκη με τον στρατηγό της χούντας κι αυτό είναι μεγάλη προσβολή απέναντι στο φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων και ζητώ να ανακαλέσει γιατί είναι ντροπή».

Ο κ. Μητσοτάκης από την πλευρά του είπε: «Μάλλον δεν καταλάβατε καλά αυτό που είπα. Ο τελευταίος είπα που ανέλαβε το υπουργείο Άμυνας όντας εν ενεργεία στρατιωτικός ήταν στην Χούντα. Από τότε καμία άλλη κυβέρνηση δεν τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο. Σέβομαι το Ναύαρχο Αποστολάκη ως αρχηγό ΓΕΕΘΑ και την πρόταση την κάνατε εσείς. Διαφωνώ μαζί του που αποδέχθηκε την πρόταση, αλλά την πρόταση την κάνατε εσείς. Επίσης, πόσο στοίχισε το σόου με τα Μιράζ. Σε ποιον απέδιδαν τιμή; Στον απερχόμενο Καμμένο;».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα