Μπακογιάννη για Καμμένο: Μόνο μια τέτοια κότα θα έκανε αυτό το κακοπαιγμένο παιχνίδι

Μπακογιάννη για Καμμένο: Μόνο μια τέτοια κότα θα έκανε αυτό το κακοπαιγμένο παιχνίδι

Στον χαρακτηρισμό της «κότα, τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» επέμεινε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Πάνο Καμμένο μιλώντας στον "ΘΕΜΑ 104,6".

«Μόνο μια τέτοιου είδους κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει όλο αυτό το εξαιρετικά κακοπαιγμένο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Μάλιστα, η βουλευτής της ΝΔ, έκανε λόγο για «ευτελισμό της πολιτικής και κοινοβουλευτικής διαδικασίας» προσθέτοντας «είναι άθλιο»

«Αφού κοινώνησε, θυμήθηκε το Γράμμο και εμφανίστηκε έτοιμος να... πεθάνει για τη Μακεδονία, ο κ. Καμμένος έδωσε τέσσερις ψήφους στον Τσίπρα για να βεβαιωθεί ότι θα παραμείνει στην κυβέρνηση ώστε να περάσει τη συμφωνία γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Εάν αυτό δεν είναι η αποκορύφωση της γελοιότητας τότε ποιο είναι;» αναρωτήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ίδια μάλιστα παρατήρησε πως: «αυτού του είδους τα καραγκιοζιλικία οδηγούν κάθε μέρα σε βαθύτερο πρόβλημα την οικονομία. Δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσουν επενδύσεις τη χώρα».

Αναφερόμενη στην ημερομηνία προσφυγής στις κάλπες, η βουλευτής της ΝΔ είπε: «δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φτάσουν στον Οκτώβριο, Αυτό που συζητείται είναι ο Μάιος αλλά επειδή αυτός ο μήνας έχει τεχνικά προβλήματα με διαφορετικές σταυροδοσίες, οι πιθανότητες να έχουμε νωρίτερα από το Μάιο εκλογές είναι αυξημένες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα