Η συγγνώμη του Πάνου Καμμένου στον Παύλο Χαϊκάλη

Ειδική αναφορά στον Παύλο Χαϊκάλη έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και την ανακοίνωση της αποχώρησης του κόμματός του από την κυβέρνηση.

«Είναι εδώ πέρα η κ. Κόλλια, ο Μαυραγάνης, ο Κατσίκης, ο Ζουράρις... Αν τους ρωτήσετε την κάθε μία και τον κάθε ένα πόσες φορές έχουν απειληθεί, πόσες φορές έχουν εκβιαστεί, πόσες φορές έχει χρειαστεί να πάνε στον εισαγγελέα για να δείξουν επώνυμες επιστολές εκβιασμού...», σημείωσε αρχικά ο κ. Καμμένος.

«Θυμάστε την περίπτωση του Χαϊκάλη», συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για να προσθέσει πως «είναι ο μόνος ο οποίος έχω αδικήσει απόλυτα».

«Στον Παύλο τον Χαϊκάλη, εγώ του ζητώ συγγνώμη, γιατί πράγματι δεν τον συμπεριλάβαμε στα ψηφοδέλτιά μας. Ήταν ένας πετυχημένος υπουργός και λόγω του ότι τον δυσφήμισαν και αθωώθηκε για την υπόθεση της offshore στην Κύπρο, έφυγε μαζί μας. Εκεί φταίω εγώ, δεν φταίει ο Παύλος ο Χαϊκάλης. Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις».

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα