Καμμένος: Αποχωρούμε από την κυβέρνηση. Τσίπρας: Έκανα δεκτή την παραίτηση του Καμμένου

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. "Το θέμα της Μακεδονίας για την οποία έχουν υπάρξει χιλιάδες νεκροί, δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

"Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση" τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Οι λεπτομέρειες του πολιτικού διαζυγίου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα ανακοινωθούν στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα στις 12.30 ο κ. Καμμένος.

Θα ζητήσω άμεσα ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή είπε πριν από λίγη ώρα εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

 Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Π. Καμμένου στο υπ. Άμυνας

Δείτε ΕΔΩ απευθείας εικόνα από την ΕΡΤ

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου

Η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί. Πρώτος έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός ο οποίος βγήκε από το αυτοκίνητό του και χαμογελαστός χαιρέτησε τους δημοσιογράφους. Λίγο αργότερα, πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος πριν από το κρίσιμο ραντεβού παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών και κοινώνησε.


enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα