Έκτακτο: Αύριο Κυριακή στις 10:30 και όχι τη Δευτέρα η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου

Έκτακτο: Αύριο Κυριακή στις 10:30 και όχι τη Δευτέρα η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ενώ πληροφορίες ήθελαν το ραντεβού Τσίπρα - Καμμένου να γίνεται την Δευτέρα, ύστερα από επικοινωνία των δύο ανδρών αυτό θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου στις 10:30 το πρωί.

Να σημειωθεί ότι το ραντεβού ήταν να πραγματοποιηθεί χτες το απόγευμα μετά την αναχώρηση της Καγκελαρίου Μέρκελ αλλά αυτό αναβλήθηκε λόγω της, όπως αποδείχθηκε ολιγόωρης εμπλοκής, στα γειτονικά Σκόπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Μαξίμου είναι πιθανό να αναζητηθεί ένα βελούδινο διαζύγιο με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο να ζητά την απόσυρση των υπουργών του από την κυβέρνηση, ώστε και επικοινωνιακά να πραγματοποιήσει μία «ηρωική» έξοδο από την συγκυβέρνηση και να διασώσει έτσι και την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο είναι πιθανό να έχουμε «αποστασίες» με πιο πιθανή αυτή της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά. Όπως φαίνεται οι ώρες αυτές είναι οι πλέον κρίσιμες για το παρόν και το μέλλον της κυβέρνησης. Πιθανή απόσυρση της εμπιστοσύνης του Καμμένου θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να ζητά ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή άμεσα.

Όπως τονίζουν στελέχη της κυβέρνησης στα dikaiologitika.gr «οι θέσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εκφράστηκαν καθαρά στην συνέντευξη του στο OPEN και περιμένει και ο ίδιος καθαρές κουβέντες από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ».

 Ανοιχτό το ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου | 11/1/2019 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα