Απασφάλισε ο Καμμένος: Εγώ τους έκανα ανθρώπους και να μου φέρονται έτσι

 Μετά την «ήττα» του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, όπου ο Πάνος Καμμένος ζήτησε εξουσιοδότηση να αποσύρει τους υπουργούς αλλά δεν έγινε δεκτή, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, με τις διεργασίες στο κόμμα να συνεχίζονται με αργά τη νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο iefimerida.gr «ο Πάνος Καμμένος φέρεται να είναι έξαλλος με τους υπουργούς των ΑΝΕΛ που δεν θέλουν να παραιτηθούν».

«Εγώ τους έκανα ανθρώπους και υπουργούς και είναι απίστευτο να μου φέρονται έτσι!» λέει με πικρία σε συνομιλητές του ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος φέρεται να είναι ο Π. Καμμένος με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη και την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά.

Μέσα στην ΚΟ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε επίθεση στον Β. Κόκκαλη θεωρώντας δικαιολογία το επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο υφυπουργός να μην ληφθεί απόφαση καθώς λείπουν στελέχη όπως η κα Κουντουρά.

«Μα η Κουντουρά μία βρίσκεται στην Κίνα, μία στις ΗΠΑ. Θα περιμένουμε μέχρι πότε να γυρίσει η Κουντουρά;» αντέδρασε με θυμό ο Πάνος Καμμένος, όπως αναφέρει το iefimerida.

Οι πρώτες σκέψεις του προέδρου των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν να αφήσει να περάσει το Σαββατοκύριακο, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου είναι πολύ πιθανό να έχει συνάντηση με τους στενούς του συνεργάτες για να εκτιμήσουν την κατάσταση και να λάβουν τις αποφάσεις τους.

Ωστόσο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και κάποιοι από το περιβάλλον του φέρονται να πιέζουν τον Πάνο Καμμένο να πάει το συντομότερο στο Μαξίμου και να υποβάλει την παραίτησή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα