Αποχαιρέτησε τους στρατηγούς στο Πεντάγωνο ο Καμμένος: Θα πράξω αυτό που πρέπει

Σε μια κίνηση που πιθανότατα προδιαγράφει το μέλλον, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αποχαιρέτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, μία μέρα πριν την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το Συμβούλιο Άμυνας συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης υπό τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και με την συμμετοχή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, του αρχηγού ΓΕΣ αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή, του αρχηγού ΓΕΑ αντιπτεράρχου Χρήστου Χριστοδούλου και του αρχηγού ΓΕΝ αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη.

Μάλιστα, ο Π. Καμμένος φέρεται να είπε σε συνομιλητές του για τις προθέσεις του ότι «θα πράξω αυτό που πρέπει».

Ο Π. Καμμένος αναμένεται στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής να παραβρεθεί στην κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής 'Αμυνας- Εξωτερικών Υποθέσεων και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, ύστερα από τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την τροπολογία των αντισταθμιστικών ωφελημάτων των F-16. Ακόμη, την Παρασκευή αναμένεται συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την οποία εικάζεται ότι θα ανακοινώσει την παραίτησή του.

Είναι μεγάλη η πιθανότητα να είναι η τελευταία φορά που ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται ως υπουργός Άμυνας από τότε που ορκίστηκε για αυτή τη θέση, τον Φεβρουάριο του 2015.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα