Θεοφάνεια: Σαμοθράκη ο Τσίπρας, στη Ραφήνα ο Μητσοτάκης

Θεοφάνεια: Σαμοθράκη ο Τσίπρας, στη Ραφήνα ο Μητσοτάκης

 Την τελετή αγιασμού των υδάτων θα παρακολουθήσει στη Σαμοθράκη ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη Ραφήνα θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ακύρωση της επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη λόγω καιρικών συνθηκών.

Στη Σαμοθράκη βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον εορτασμό των Θεοφανείων, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Όπως επισημαίνεται, μετά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, ο Πρωθυπουργός θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης από το Δήμο Σαμοθράκης.

Στη Ραφήνα ο Μητσοτάκης για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Τη Ραφήνα αναμένεται να επισκεφτεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του κόμματος επισημαίνεται ότι, «ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί αύριο στη Θεσσαλονίκη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στη Ραφήνα για τον εορτασμό των Θεοφανείων».

Στη Σύρο θα βρίσκεται, τέλος, ο προέδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για τα Θεοφάνεια. Ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει την τελετή του μεγάλου αγιασμού προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερωνύμου.

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα