Novartis: Στην αντεπίθεση με μηνύσεις ο Μανιαδάκης

Novartis: Στην αντεπίθεση με μηνύσεις ο Μανιαδάκης

Από προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis ο Νίκος Μανιαδάκης πέρασε στη θέση του κατηγορούμενου και τώρα μετά και τον πολιτικό σάλο των τελευταίων ημερών περνάει στην αντεπίθεση.

Ο Νίκος Μανιαδάκης από Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις στους δυο άλλους προστατευόμενους μάρτυρες, αλλά και να κινηθεί κατά της απόφασης απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.

Ο Νίκος Μανιαδάκης υποστήριξε ότι γνωρίζει τους άλλους δύο μάρτυρες και αναμένεται οι μηνύσεις που θα ασκήσει σε βάρος τους να είναι με… ονοματεπώνυμο, γεγονός που θα σημάνει ότι πάει… περίπατο και η προστασία τους. Ο κατηγορούμενος πλέον Νίκος Μανιαδάκης θα κινηθεί σε βάρος των άλλων μαρτύρων καθώς με τις καταθέσεις τους φέρονται να τον εμπλέκουν στην υπόθεση της Novartis.

Ταυτόχρονα θα ζητήσει την ακύρωση της διάταξης απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα για μια σειρά από δικονομικούς λόγους που αναπτύσσει ο συνήγορος του Θόδωρος Μαντάς. Επίσης σκοπεύει να εμφανιστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα κρίνει την επικύρωση ή μη της εισαγγελικής διάταξης για την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα. Άλλωστε ερχόμενη Δευτέρα η υπόθεση θα χρεωθεί σε εισαγγελέα για να υποβάλει την πρόταση του.


 dikastiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα