Έφοδος και σε δεύτερο σπίτι για την υπόθεση Novartis

Έφοδος και σε δεύτερο σπίτι για την υπόθεση Novartis

Μετά την έρευνα στο σπίτι του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη, στο Διόνυσο οι αρμόδιες αρχές πραγματοποίησαν έφοδο και σε δεύτερο το οποίο φιλοξενούσε, αυτές τις ημέρες, την οικογένεια του κατηγορούμενου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας φορητός υπολογιστής και κινητά τηλέφωνα που ανήκουν στην οικογένεια Μανιαδάκη κατασχέθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας και βρίσκονται πλέον στα αρμόδια εργαστήρια.

Η οικογένεια Μανιαδάκη, πάντως, μετά την ακύρωση του ταξιδιού της στην Ισπανία παραμονή Πρωτοχρονιάς και την απαγόρευση εξόδου που επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο φέρεται να επιστρέφει στο σπίτι της στο Διόνυσο το οποίο ήταν άδειο από κάθε είδους οικοσκευή.

Ο κατηγορούμενος για δωροδοκία καθηγητής έχει δηλώσει, μέσω του συνηγόρου του, ότι είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης επιμένοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ύποπτος φυγής ενώ έχει ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να απολογηθεί άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση ο Νίκος Μανιαδάκης εκτιμάται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων καθώς αναμένεται το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να κληθεί να επικυρώσει ή όχι την διάταξη με την οποία του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα