Φόβοι θερμού επεισοδίου εν όψει της Συμφωνίας των Πρεσπών

Φόβοι θερμού επεισοδίου εν όψει της Συμφωνίας των Πρεσπών

Τις πληροφορίες που μετέφεραν τα "Παιχνίδια Εξουσίας", περί ενδεχόμενης προβοκάτσιας ώστε να μην έρθει στην Βουλή η Συμφωνία, επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Οι χθεσινές δηλώσεις του αντιπροέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτη Σγουρίδη, ότι μπορεί η Συμφωνία των Πρεσπών να μην φτάσει στην ελληνική Βουλή, εξαιτίας ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίου, προκάλεσαν σημαντικές αντιδράσεις, μεταξύ αυτών και από τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Τα λεγόμενα του κ. Σγουρίδη περί "απρόβλεπτων γεγονότων", έρχονται να επαληθεύσουν όσα μετέδωσαν πριν από μερικές ημέρες (23 Δεκεμβρίου) τα "Παιχνίδια Εξουσίας" και η Αγγελική Σπανού, σχετικά με ακραίους κύκλους, οι οποίοι θα ήθελαν ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, προκειμένου να μην έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή.

Όπως ανέφεραν τότε, τα "Παιχνίδια Εξουσίας", "ίσως, μάλιστα, κάποιοι -ελάχιστοι- και να ανεβάζουν τους τόνους με την Άγκυρα για αυτόν ακριβώς τον λόγο και όχι απλώς “τσιμπώντας” στην επιθετική ρητορική της Άγκυρας".

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δήλωση του Παναγιώτη Σγουρίδη, ο ίδιος φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία, όμως, δεν έγινε δεκτή.

Συγκεκριμένα, την παραίτησή του στην διάθεση του Πάνου Καμμένου έθεσε ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτιδης Σγουρίδης, η οποία, όμως, δεν έγινε δεκτή.

Νωρίτερα χθες ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ FM, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εκδήλωσης ενός θερμού επεισοδίου το οποίο μπορεί να καθυστερήσει τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε ανυπόστατες θεωρίες φαντασίας που δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα τα περί δήθεν θερμών επεισοδίων αδειάζοντας ουσιαστικά τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης.

Ακολούθησε η παραίτηση μέσω sms, η οποία δεν έγινε δεκτή.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα