Ο Καμμένος απαντά στις παραβιάσεις: Οι πιλότοι μας αναχαιτίζουν τους Τούρκους ψευτοτσαμπουκάδες

Απάντηση στις τουρκικές παραβιάσεις από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο. Με μια ανάρτηση που συνοδεύεται από βίντεο στο twitter ο υπουργός Άμυνας απαντάει στην τουρκική προκλητικότητα. Το βίντεο τραβήχτηκε μέσα από το ελικόπτερο λίγα λεπτά πριν τις τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από την Μεγίστη!

Ηχηρή απάντηση από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στις τουρκικές προκλήσεις. Ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει τους τούρκους “ψευτοτσαμπουκάδες” και επισημαίνει ότι κάθε μέρα οι πιλότοι μας τους αναχαιτίζουν αποτελεσματικά. Υπενθυμίζεται ότι ένα ζευγάρι τουρκικά F16 πέταξαν σε ύψος 4.000 ποδών πάνω από το Καστελόριζο. Η παραβίαση έγινε λίγα μόλις λεπτά μετά την αναχώρηση του Πάνου Καμμένου. Τα τουρκικά F16 πέταξαν στο ακριτικό νησί μόλις οκτώ λεπτά μετά την αναχώρηση του Πάνου Καμμένου από το Καστελόριζο με ελικόπτερο για την Αθήνα.
Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει έντονη τουρκική δραστηριότητα η οποία παρακολουθείται στενά από την ελληνική πλευρά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Άγκυρα έχει στείλει κοντά στην περιοχή του Καστελόριζου 8 μαχητικά αλλά και ένα ιπτάμενο τάνκερ, σε μια εμφανή προσπάθεια να δηλώσει… παρούσα. Η απάντηση από την ελληνική πολεμική αεροπορία είναι η στενή παρακολούθηση από μαχητικά τα οποία βρίσκονται διαρκών στον αέρα…
Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου

Προκλητική απάντηση Ακαρ σε Καμμένο - Αποστολάκη: Θα προστατεύσουμε την γαλάζια πατρίδα μας

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα