Νάσος Ηλιόπουλος: Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας;

Νάσος Ηλιόπουλος: Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας;

Μετά από δεκάδες ονόματα, τρανταχτά και μη ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κατέληξε σ' εκείνο του Νάσου Ηλιόπουλου για τον δήμο της Αθήνας.

Την Παρασκευή αναμένεται να συνεδριάσει η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ “Αθήνα Ανοικτή Πόλη” προκειμένου να εξετάσει τις υποψηφιότητες που υπάρχουν και στην συνέχεια να προτείνει στον πρωθυπουργό την τελική της επιλογή. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο υποψήφιος δήμαρχος τη Αθήνας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος όπως ήδη έγραψε προ ημερών το newsit.gr.

Ο 35χρονος Νάσος Ηλιόπουλος έγινε μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού το 2002 και από το 2010 ως το 2013 διετέλεσε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της οργάνωσης.

Το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, ενώ στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 11 Νοεμβρίου 2016 ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέλαβε Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Από τις 28 Φεβρουαρίου 2018 είναι υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα