Καμμένος για Συμφωνία των Πρεσπών: Θα δούμε ποιος θα πάρει την ευθύνη

Τις συνήθεις αιχμές κατά των κυβερνήσεων της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (και για τα Σκόπια) περιλάμβανε η ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή. 

Θέλοντας μάλιστα να διαχωρίσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ από τους μνημονιακούς προκατόχους της επέμεινε ότι «εμείς δεν κάναμε κολοτούμπες ζητήσαμε την έγκριση του Ελληνικού λαού και εκείνος μας έβγαλε ξανά κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο του 2015.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε ότι άφησε εκτός «προσκλητηρίου» νυν και πρώην υπουργών του κόμματος του τον Τέρενς Κουίκ καταδεικνύοντας ότι το ρήγμα μεταξύ του υφυπουργού Εξωτερικών και των ΑΝΕΛ είναι οριστικό. 

Ο Πάνος Καμμένος ονομάτισε όλους τα μέλη των ΑΝΕΛ που έχουν περάσει από το υπουργικό συμβούλιο και αναφέρθηκε διεξοδικά στα πεπραγμένα τους. Δεν είπε όμως λέξη για τον Τέρενς Κουίκ.

Την ίδια στιγμή αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών απέφυγε να επαναλάβει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

«Θα δούμε ποιος θα πάρει την ευθύνη. Εμείς εδώ είμαστε» δήλωσε. 

Απαντώντας τέλος στην ρητορική της ΝΔ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετέτρεπε τη χώρα σε Βενεζουέλα είπε: «Αν έλθει η ΝΔ στα πράγματα μαζί με τους ακροδεξιούς που έχει συγκεντρώσει και καθώς έχει μετατραπεί σε πολιτικό βραχίονα εγκληματικής οργάνωσης, θα μετατρέψει την Ελλάδα σε Κολομβία».

 

 

thetoc

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα