Κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Σε συμφωνία που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον της Συμφωνίας των Πρεσπών φέρονται να έχουν προβεί ο Πάνος Καμμένος με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Ποντίκι».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. προέβη σε αποκλειστική δήλωση στο «Ποντίκι» υπογραμμίζοντας «έχουμε συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν θα συμμετάσχει σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είτε στις εθνικές εκλογές είτε στις ευρωεκλογές».

Εφόσον επιβεβαιωθεί η εν λόγω συμφωνία τα δεδομένα για την Συμφωνία των Πρεσπών, όταν εκείνη έλθει στην ελληνική Βουλή, ενδέχεται να διαφοροποιηθούν.

Με τον τρόπο αυτό αφενός δεν θα μπορούν να κατηγορηθούν για προσπάθεια διάλυσης του κόμματος, και από την αντιπολίτευση ότι κινούνται με ιδιοτελή κίνητρα.

Επιπλέον, οι πρόεδροι των δύο κομμάτων στέλνουν ένα μήνυμα ότι θα συνεχίσουν την κοινή κυβερνητική τους πορεία μέχρι τέλους.

Το ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στο Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ και το πώς θα σχολιάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Αναμένονται, φυσικά, και οι τοποθετήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο Πάνος Καμμένος έχει πολλαπλασιάσει τις δηλώσεις του πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία σε περίπτωση που έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Επιμένει στις θέσεις του ο Πάνος Καμμένος-Τι είπε η αντιπολίτευση ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ

efsyn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα